6. Nina Åkestam

Postad den av radiomp

mp_kaffeobulle_ninaåkestam_instagram Den här veckan är Nina Åkestam gäst hos Gustav. Nina är doktorand i företagsekonomi men också just bokaktuell skribent. I Meningen med hela skiten skildrar Nina sitt framgångsrika liv inom reklamvärlden, och vilka konsekvenser hårt jobb fick för hennes hälsa.

En hel del snack om jobb blir det alltså i det här avsnittet av Kaffe och Bulle. Nina berättar om utmaningen i att förstå hur hon kunde jobba sig sjuk trots att hon hade så himla kul på jobbet, om att ifrågasätta vår syn på arbete och om varför du borde ta hänsyn till din inre 85-åring.

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Du kan också ladda ner podden här, i din RSS-läsare eller via iTunes.

Här kan du hitta fler avsnitt av Kaffe och Bulle.

Följ Nina Åkestam på Twitter: @NinaAkestam Och läs hennes blogg: Nina Åkestam

Följ Gustav Fridolin på Facebook och Instagram: @gustav_fridolin

Har du frågor om Kaffe och Bulle, eller vill du kanske önska en gäst? Maila gustav.fridolin at riksdagen.se.

Poddens signatur är gjord av Zany Lou från Serengeti. Följ dem på Instagram: @zanylou och Serengeti.

Det här inlägget postades under .

Kommentarer (1)

[…] efter att ha jobbat till tonerna av MP-podden ”Kaffe och bulle med Gustav Fridolin” och det avsnitt som just gästas av Nina Åkestam (för er som inte orkat klicka länkar – det är alltså hon som är bloggaren som skrivit […]

Kommentera